Јавни позив за додјелу грантова за проведбу пројеката/иницијатива мјесних заједница и локалних организација цивилног друштва – удружења/удруге/невладине организације

Центар за грађанску сурадњу из Ливна (ЦГС) и Удружење грађанки „Грахово“ из Босанског Грахова имплементирају активност „Снага локалног – Заједно за локални развој„ и позивају заинтересиране мјесне заједнице и локалне организације цивилног друштва (удруге/удружења, НВО) на подручју опћина Босанско Грахово, Дрвар, Ливно, Томиславград, Купрес, Гламоч, Груде, Љубушки, Посушје и Широки Бријег да поднесу апликацију за додјелу грантова за проведбу пројеката битних за становнике локалних заједница. Активност подржава Америчка агенција за међународни развој (УСАИД), у оквиру пројекта Снага локалног.

Јавни позив је отворен од дана објављивања, 31.01.2023. године до 24.02.2023. године.

Повјеренство/Комисија за додјелу грантова ће вршити процјену и одабир пристиглих апликација.

Позив за конкретну подршку ће бити објављен на локалним радијским постајама, опћинским wеб страницама, wеб страници ЦГС, путем локалних невладиних организација, других чланица Мрежа и изравно упућен у МЗ и НВО, гдје је то могуће.

Активности одабраних пројеката МЗ/НВО требају бити завршене до 30.08.2023. године.

Апликациони образац са буџетом/прорачуном и детаљније информације о додјели грантова достављају се уз овај позив, а сва документација доступана је и у ЦГС-у и УГ „Грахово“.

Сва питања која се тичу овога позива за пројекте требају бити достављена на е-маилове:

Ивона Мишковић – cgs-li@tel.net.ba, телефон/факс034 202 770

Данка Зелић – danka.zelic@tel.net.ba

Мјесне заједнице и НВО требају доставити попуњену апликациону форму (један тискани примјерак), те остале апликацијом захтијеване документе (Рјешење о регистрацији, потврду да ће опћина/град и/или други актери судјеловати у реализацији пројекта) и то поштом у затвореној коверти или скенирано на горе наведене е-маилове са назнаком или предметом “Апликација за додјелу грантова за МЗ и НВО” на адресу:

Центар за грађанску сурадњу

Габријела Јуркића 16 (Ливнопутови)

80101 Ливно

Комплетан Јавни позив можете погледати и преузети испод: