Јавни позив за додјелу грантова за провођење пројеката мјесних заједница и локалних организација цивилног друштва с подручја Кантона 10/ХБЖ и Кантона 8/ЖЗХ

Центар за грађанску сурадњу из Ливна (ЦГС) и Удружење грађанки „Грахово“ из Босанског Грахова имплементирају активност „Снага локалног – Заједно за локални развој„ и позивају заинтересоване мјесне заједнице и локалне организације цивилног друштва (удруге/удружења, НВО) на подручју општина Босанско Грахово, Дрвар, Ливно, Томиславград, Купрес, Гламоч, Груде, Љубушки, Посушје и Широки Бријег да поднесу апликацију за додјелу грантова за проведбу пројеката битних за становнике локалних заједница. Активност подржава Америчка агенција за међународни развој (УСАИД), у оквиру пројекта Снага локалног.

Јавни позив је отворен од дана објављивања, 28.02.2022. године до 21.03.2022. године.

Повјеренство/Комисија за додјелу грантова ће вршити процјену и одабир пристиглих апликација.

Активности одабраних пројеката МЗ/НВО требају бити завршене у року од три мјесеца од службеног почетка имплементације одабраних пројеката.

Апликациони образац са буџетом/прорачуном и детаљније информације о додјели грантова достављају се уз овај позив а доступни су у ЦГС-у и УГ „Грахово“.

Сва питања која се тичу овога позива за пројекте требају бити достављена на е-маилове: Ивона Мишковић цгс-ли@тел.нет.ба, телефон/факс: 034 202 770 и Данка Зелић данка.зелиц@тел.нет.ба, у.г.грахово@тел.нет.ба,  моб: 063 332 294.

Мјесне заједнице и НВО требају доставити попуњену апликациону форму (један штампани примјерак), те остале апликацијом захтијеване документе (Рјешење о регистрацији, потврду да ће општина/град и/или други актери учествовати у реализацији пројекта) и то поштом у затвореној коверти или скенирано на горе наведене маилове са назнаком или предметом “Апликација за додјелу грантова за МЗ и НВО” на адресу:

Центар за грађанску сурадњу

Габријела Јуркића 16 (Ливнопутови)

80101 Ливно

Цијели текст Јавног позива и остале документе можете пронаћи у секцији “Јавни позиви”.